Изписаха Красен Кралев от болница

Снимка: фейсбук, Красен Кралев

Той бе настанен за лечение с коронавирус в УМБАЛ “Света Марина” във Варна

Спортният министър Красен Кралев е изписан от болница. Това написа той в личния си профил във фейсбук, където благодари на лекарите за оказаните грижи по време на лечението му.

„Скъпи приятели, на 23 август бях диагностициран с COVID-19. Само три дни по-късно здравословното ми състояние се влоши и бях приет в УМБАЛ “Света Марина” във Варна - с диагноза двустранна пневмония и остра дихателна недостатъчност. През последните 12 дни бях в Интензивното Респираторно Отделение на Клиника по пневмология и фтизиатрия на болницата.

Лекарите положиха огромни усилия да се справят със заболяването ми и успяха. От днес лечението ми продължава в домашни условия, до пълното изчистване на организма от вируса.

Искам да изразя своята огромна благодарност и възхищение от всичко, което лично видях, че лекарите правят за всеки един от пациентите в интензивното отделение. Изключителна компетентност, внимание, бърза и решителна реакция, човешко отношение към всеки болен, което е от голямо значение в този труден за пациентите момент.

Благодарение на тези хора аз преминах през най-тежката част това изпитание“, обяви още министърът на младежта и спорта.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn