Измамникът Александър от Фейсбук е Спас Василев от Кочериново

Снимка: bTV

Измамник под името Александър Николов е ужилил повече от 40 човека в социалните мрежи. Оказва се, че е мъж от Кочериново. 

Той се е представял като човек, който работи във високопоставени световни фирми - самолетни компании, турситически фирми, медии. 

Александър Николов, на 35 години, твърди, че живее в Париж, че е бил в щабовете на френски кандидат-президенти, а в последните няколко години, че е служител в компании като „Еърбъс”, по информация на bTV. 

Той предлага на хората самолетни билети на ниски цени. Разполага с личните им данни и източва креднитни карти.

Една от потърпевшите е Габриела, която искала да отиде на екскурзия в Мексико. Игаря с 4 000 лв. Тя открива кой стои зад профила на Александър.

„Не се казва Александър Николов, а Спас Василев. Не живее в Париж, имаме два варианта за местоживеенето му, не сме много сигурни”, посочва Габриела.

Спас Василев е от Кочериново. Баща му твърди, че не е виждал сина си от 4 години. Не знае къде е, не знае с какво се занимава. 

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Анонимен11:52 - 16.10.2017
Напишете в Интернет търсачката: д-р Емил Борисов Трифонов или ДНК тест за бащинство и ще се насладите на друг интернет измамник. Но този не го лови нищо - ни закон, ни съд, ни прокуратура.
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK