Изложби, музикална програма и връчване на почетни грамоти в "Нощта на музеите" в Гоце Делчев

Снимки: Община Гоце Делчев

С богата музикална програма, интересна изложба и връчване на почетни грамоти ще бъде отбелязана традиционната инициатива „Нощ на музеите" в Гоце Делчев.

„Нощта на музеите“ ще стартира на 20 май, събота, от 19 часа с концерт-спектакъл на танцова формация „VIVA DANSE“, след което от 19:30 часа тържествено ще бъдат връчени почетни грамоти на партньорите и сътрудниците на Общинския исторически музей в града.

Програмата ще продължи с прекрасните изпълнения на вокалната група „Ореляк“ към туристическо дружество „Момини двори“. След това ще бъде открита изложбата "Градът. Спомени в снимки. Неврокоп през първата половина на ХХ век".

Организаторите на събитието съобщават, че в "Нощта на музеите" вратите на Общинския исторически музей в Гоце Делчев ще бъдат отворени до 01:00 часа за посетители, които ще имат възможност да се потопят в снимковия арсенал от спомени за град Гоце Делчев от първата половина на 20-и век, както и да разгледат гостуващата изложба на Националния политехнически  музей под мотото "Техниката у дома през първата половина на 20-и век“.

Организатори са Община Гоце Делчев и Общинският исторически музей. Входът е свободен!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK