Благоевград посреща розовия кемпер на Нана Гладуиш

Снимки: Община Благоевград

Розовият кемпер на дамите от Фондация Нана Гладуиш – Една от 8 ще гостува и в Благоевград. На 25 юли той ще бъде позициониран пред магазин „Мания“ от 12.00 часа, където всеки желаещ ще може направи своята консултация със специалист.

Преди това, от 9.00 часа, екипът на Фондацията в помощ на жените с рак на гърдата ще посети Специализираната болница за активно лечение по онкология „Свети Мина“.

„Розов кемпер на Една от 8“ и част от проекта „Сърдечни приятелки“. В рамките на 6 месеца той ще обиколи над 25 града в страната и главни онкологични болници.

Дейностите, които ще се предлагат в „Розовия кемпер на Една от 8“, са индивидуални информационни и практически консултации, индивидуални психологически консултации, техники за справяне със стреса, съвети за хранене по време на лечение, арт-терапии, групови занимания, съвети от професионален гримьор, раздаване на аксесоари за жени с рак на гърдата и др.

Една от изненадите е кулинарен блогър, който ще готви в кухнята на кемпера. Инициатива кемперът да обикаля страната е с благотворителен характер.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK