С тържествен концерт-спектакъл СУ ”Никола Вапцаров” - Хаджидимово отбеляза 24-и май

Снимка: СУ "Никола Вапцаров" - Хаджидимово

С тържествен концерт-спектакъл СУ ”Никола Вапцаров” - Хаджидимово почете празника на славянската писменост и българската просвета и култура.

24-и май е двоен празник за школото в Хаджидимово. На този ден се отбелязва и завършването на випускниците с тържествено прощаване с училищното знаме - символ на родното училище.

Всяка година празникът се провежда на площад ”Димо Хаджидимов” пред гости от близо и далеч. Тази година заради дъждовното време се състоя в големия салон на читалището.

Вълнуващо и трогателно, тържеството започна с въвеждането на абитуриентите от малките първокласници. Те приветстваха абитуриентите с мило обръщение и пожелание за успех в живота.

Випускниците представиха поетично-музикален спектакъл под наслов „С воля и приятели добри”, който трогна до сълзи всички гости на празника. 

Випуск 2017 г. на СУ ”Никола Вапцаров” завършва с 12 отличници. Голяма част от тях са вече студенти. Техен горд класен ръководител е Милена Шопова. Празникът завърши с много пожелания за успешен старт в живота на младите хора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK