227 абитуриенти от четири благоевградски училища дефилираха по червения килим

Снимки: Община Благоевград

227 абитуриенти от четири училища дефилираха със стил по червения килим, разположен на площад „Георги Измирлиев“ в Благоевград. Изтънчен вкус показаха завършващите от СОУИЧЕ "Св. Климент Охридски", НХГ „Св. св. Кирил и Методий“, Пето СУ „Георги Измирлиев“ и ПГСАГ „Васил Левски”.

Те преминаха, заедно със своите преподаватели под арката, разположена за трета поредна година пред сградата на Общината. Като истински звезди, младежите позираха пред погледите и аплодисментите на стотиците жители и гости на Благоевград. Те не пропуснаха да направят емблематична снимка под надписа, който също се превърна в традиционен - „Аз обичам, Благоевград“.

В последния ден от седмицата, по червения килим ще преминат абитуриентите от Природо-математическа гимназия "Акад. С. Корольов" отново от 18.00 часа.

Организираната от Община Благоевград инициатива е едно от дългоочакваните събития, както за завършващите училище младежи и девойки, така и на благоевградчани, които с носталгия си спомнят за своя празничен момент на бала.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK