ДПС се регистрира за изборите

Снимки: ДПС

Мустафа Карадайъ: Популизмът, ксенофобията, омразата, агресията, празните обещания трябва да спрат

Движението за права и свободи се регистрира в ЦИК за участие на Местните избори на 27 октомври. Необходимите документи бяха внесени от председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателя на ДПС Ахмед Ахмедов и зам.-председателя на ПГ на ДПС Халил Летифов.

Пред журналисти Карадайъ направи кратко изявление. Той каза, че на местните избори ДПС ще заложи на кандидати, които знаят, че властта служи за решаването на проблемите на хората.

„Тръгваме уверено, с достойни кандидати, които ще спечелят изборите с ясна визия и програма за развитие на общините и кметствата за качествено по-добър живот на българските граждани. Нашите кандидати имат капацитета и волята да създадат условия за икономически растеж и развитие на общините и регионите за подобряване на живота на хората и за осигуряване на сигурност в утрешния ден“.

Карадайъ обясни, че местната власт е най-близо до хората и затова местните избори са изключително важни и изискват отговорно отношение и поведение.

"Популизмът, ксенофобията, омразата, агресията, празните обещания трябва да спрат. Нека предстоящите избори са арена за битки на програми и платформи за развитие и икономически растеж на общините и регионите, за създаване на по-добри условия, за инвестиционния климат, за инвестициите в тези общини, за подобряване качеството на живот в населените места, за да има развитие, за да има бъдеще в регионите и населените места“, добави още Карадйъ.

Карадайъ каза, че от понеделник ДПС започва консултации с регионалните си и местни структури за утвърждаване на кандидатите си.

Крадайъ коментира още, че успех за ДПС ще е затвърждаване на досегашните позиции на партията и разширяване на участието на ДПС в местната власт: „Да, ние на Централния съвет, който проведохме преди лятната ваканция, взехме решение и определихме, че за нас целта е запазване на сегашните позиции в местната власт и разширяване на участието на ДПС в местната власт“.

 

КОМЕНТАРИ

iii08:06 - 08.09.2019
Istinskia kandidat se kazva Ahmed Vrancnev Ima obrazovanie za deinosta stiga stia uchiteli
Дебрен22:20 - 07.09.2019
Бързам да пиша, че утре Минка ще забрани коментарите. ДПС, изберете я, и ще докажете, че и вие сте чудовища, дебили, уроди, изроди, като Минка Капитанова
Минкин човек22:11 - 07.09.2019
За кмет на община Гърмен заложете на аба Минка, и всичките ви горе казани принципи ще отидат по дяволите. Ако искате агресия, спъва не развитието на общината, злоба, егоизъм, простотия,робство, смазване на човешки съдби, тоталитаризъм,бездействие и......, всичко това и много повече, Минка го има в изобилие.
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK