Изключиха Муса Палев от Централния съвет на ДПС

Муса Палев, снимка: infomreja.bg, архив

Изключиха Муса Палев от ръководството на ДПС. 

Решението е взето на заседание на Централния съвет на партията, проведено днес.

"Това е последващ акт след отстраняването ми от Парламентарната група на Движението за права и свободи и в него няма нищо смущаващо", коментира пред ИНФОМРЕЖА Палев. 

Той поясни, че депутатите от ПГ на ДПС по право участват и в Централния съвет.

Муса Палев бе изключен заедно с колегата си от Гюнай Хюсмен от Разградско в края на ноември миналата година.

Мотивите на партийното ръководство за наказателната мярка бяха, че двамата не са спазили политическото обещание за неизползване на преференциалния вот или отказ от депутатско място, ако такъв вот бъде осъществен в тяхна полза.

Така Палев и Хюсмен останаха в 43-то Народно събрание като независими народни представители.

Пред ИНФОМРЕЖА Муса Палев отново подчерта, че по време на предизборната кампания не е работил преференциално. 

"В нито едно населено място не съм призовавал хората да гласуват за мен, а за политическата сила, която представлявам, и това може да се докаже по безспорен начин. Всичките ми изяви са документирани и заснети", допълни той.

По думите му това, че не е депутат от ДПС по никакъв начин не влияе на работата му в парламента.

"В прекрасни взаимоотношения съм с колегите от ДПС, но моята водеща цел е да защитавам интересите на жителите на Благоевградска област, които са гласували за мен", каза още Палев.

 

КОМЕНТАРИ

cym22:36 - 09.02.2015
Не само Сатовча,ДПС губи Белица и Якоруда,но явно не ги интересува!Ще търсят избиратели сред ромите ..намерете ромски общини и там печелете избори!
До Лютви Местан19:02 - 09.02.2015
Г-н Местан, не бягайте от партийна отговорност в община Сатовча. Всички са наясно ,че ГЕРБ ще ви смачкат на местните избори. Какви мерки ще вземете ВИЕ ? ДПС губи община Сатовча ,какво правите по нататък?
45615:42 - 08.02.2015
НА ВСИЧКИ ЗЛОБАРИ И ЗАВИСТНИЦИ КОИТО СА АНОНИМНИ МИШКИ И ПЛЮВАТ ХОРАТА НА КОИТО СЕ КЛАНЯТ И ПОДМАЗВАТ ОЩЕ,САМО БОЛЕСТИ И НЕЩАСТИЯ ДА ИМ СЕ СЛУЧВАТ И ПАК ДА ХОДЯТ ДГД НА МУСА ПАЛЕВ ЗА ДА И ПОМОГНЕ!АМИН,АМИН,АМИН........................
ха-ха-ха15:35 - 08.02.2015
спокойно те са си грозни по рождение,но за рак нищо чудно вече да ги е хванал,бегайте да си изследвате туморните маркери- ХА-ХА-ХА-ХО-ХО-Х0

FACEBOOK