Изключиха Мирослав Найденов по предложение на ГЕРБ - Благоевград

снимка: infomreja.bg, архив

Областната структура на ГЕРБ в Благоевград е взела решение да изключи Мирослав Найденов от партията, което е изпратено в Изпълнителната комисия, обяви областният координатор и втора в листата на ГЕРБ в Пиринско Даниела Савеклиева.

Причината е, че бившият земеделски министър уронил престижа на партията, а поводът е изказването му в телевизионно интервю по БТВ и след разпита в прокуратурата днес.

Вчера сутринта Найденов обяви, че бившият вътрешен министър Цветанов е подслушвал всички министри в кабинета на Бойко Борисов, включително и самия премиер.

Преди официалния старт на кампанията се говореше, че бившият земеделски министър Мирослав Найденов ще бъде водач на листата на ГЕРБ в Благоевград.

По-късно днес стана ясно, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ е прекратила членството на Мирослав Найденов в партията. Решението е взето след многобройни обаждания на членове и симпатизанти от цялата страна и постъпили предложения от структури на ГЕРБ до Изпълнителната комисия.

 

КОМЕНТАРИ

yu tu14:49 - 26.04.2013
predatel i pederast i travestit edno i sashto da go hvanesh ot ulicata da mu dadesh hlqba i nakraq da te plyue naidenov ti si maimunqk
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK