6 фирми в надпревара за подмяна на водопровода в село Яхиново

Снимки: Община Дупница

Огромен интерес предизвика обществената поръчка на Община Дупница за избор на изпълнител, който да подмени водопровода в най-голямото село в общината Яхиново. 1 591 603,27 лева без ДДС е заложената сума, която е за инженеринг, а около 5,6 км е прогнозната водопроводна мрежа, която ще бъде подменена изцяло с нова. Условията за реализиране на самите дейности е между 120 и 180 календарни дни.

Комисия, с председател зам.-кметът Крум Милев, в присъствието на представители на участниците в поръчката и медии, отвориха документите на кандидатите. Те са: ДЗЗД "ЕНЦ Яхиново" - София, ДЗЗД "Строй Консулт 2019" - Благоевград, "Бул Строй Инвест" ЕООД - София, "ДЗЗД "Руен-Лесс" - Кюстендил, "Булплан Инвест" ООД - Кюстендил и ДЗЗД "Монолит-Яхиново" - Благоевград.

Комисията продължава работа по документацията им, като на следващ етап ще обяви дата за второ открито заседание, на което ще бъдат отворени ценовите оферти на допуснатите.

За другите две села, в които предстои подмяна на водопровод - Бистрица и Самораново, в следващите дни ще бъдат обявени датите за отваряне на ценовите предложения от участниците.

Общата сума за трите села е над 5 млн. лева за тази дейност.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK