Дамите в Банско – на почит за 8. март

Снимки: Община Банско

По повод красивия празник на жената – 8. март, дамите в община Банско бяха уважени с подарък – спектакълът на Хасковския театър „Морска сол”.

В празничната вечер любимецът на българската публика Асен Блатечки, в компанията на Милена Маркова – Маца, Добриела Попова и Алексей Кожухаров, разказаха една симпатична история за приятелството, любовта и човешките отношения.

Забавни и динамични диалози, морски солени свалки, мъжко перчене и женско кокетство, щури танци и нелепи ситуации, които доведоха до смях до сълзи от публиката на препълнения салон на Читалище „Никола Вапцаров”. Написана от българския драматург Емил Бонев, пиесата освен на театралната сцена, се превъплъщава и в сериал, излъчван по една от националните телевизии през 2004.

Освен стилният подарък – театрална постановка, кметът Георги Икономов поднесе красиви пролетни лалета на дамите от общинска администрация Банско.

Неговият заместник Асен Кирицов пък уважи дамите от Пенсионерски клуб – гр. Банско, по време на празничния им обяд.

Не бяха забравени и всички дами, работещи в образователните и обществени институции на територията на планинската община, както и милите баби от Пенсионерски клуб – с. Места.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK