Изгоря колата на Бисер Караилиев от Господинци

снимка: infomreja.bg, архив

Лек автомобил ”Опел Калибра” е опожарен тази нощ в  гоцеделчевското село Господинци. Автомобилът по документи се води собственост на Сане Алиева Караилиева, но е управляван от сина й Бисер Караилиев, на 37 години, който живее в същото село.

Сигналът за горящия автомобил, паркиран пред дома на семейството, е подаден в РУП- Гоце Делчев към 02:25 часа на 29 октомври. На място веднага са се отзовали полицейски патрул и екип огнеборци, които потушили пожара. 

Пламъците са унищожили задната част и гумите на автомобила.

По случаят е образувано досъдебно производство и се води разследване за установяване на причините за инцидента.

Хората в Господинци са категорични, че колата е подпалена умишлено. Очевидци коментираха, че са видели с очите си следите от запалените под автомобила борови клонки, от които са пламнали първо задните гуми, а след това и купето в задната му част. 

Благодарение на светкавичната реакция на огнеборците от Гоце Делчев не е изгоряло цялото возило, признаха местните жители.

„Колата му беше тунингована и добре поддържана. Може би е запалена от чиста злоба", пердполагат хората в Господинци.

В селото се носи и слух, че автомобилът на Караилиев е запален за отмъщение. Хората припомнят конфликта отпреди година между Бисер Караилиев и местен младеж. Тогава двамата се сбили и враждата им стигнала до съдебната зала.

Това е поредното посегателство върху автомобила на 37-годишния мъж.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK