Избраха кмета на Гоце Делчев Владимир Москов за заместник-председател на БСП

Владимир Москов и Корнелия Нинова, снимка: Infomreja.bg, архив

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов бе избран за заместник-председател на БСП. Лидерката Корнелия Нинова ще има още трима заместници - Кирил Добрев, Деница Златева и Стефан Данаилов, пише News.bg. Шест часа продължи заседанието на Националния съвет на столетницата.  пише

БСП да стабилизира организациите до местните избори и да работи за спечелването им. Такава цел набеляза единият от новите заместници на Корнелия Нинова - Кирил Добрев, който се оттегли от депутатското място. "Ние имаме принципи, с които се съобразяваме вече близо 1 година", коментира пред журналисти Добрев и изтъкна, че съвместяването на властите е основният принцип. Така повече хора имали възможност да се реализират.

Добрев коментира, че около 30 депутати в настоящото Народно събрание са родени след 1980 г. и са част от ново поколение политици, на които трябва да бъде даден шанс за развитие.

"Това е бъдещето на България, бъдещето на БСП", смята Добрев. Той сподели мнение, че няма как да няма мост между парламентарната група и Изпълнителното бюро. "Ние не се срамуваме от нито едно свое действие, което сме направили през последната една година и сме били абсолютно постоянни в това", категоричен е Добрев.

"Срамувам се от начина на провеждане на гласуване за заместник-председатели на БСП", заяви социалистът Георги Божинов. По думите му, процедурата по избора на ново ръководство е била такава, че да няма тайно гласуване, а "да им дадем постовете анблок".

Другият заместник на Нинова - Владимир Москов, приема като голяма отговорност позицията. "Избирането ми за зам.-председател на БСП е признание от партията към местната власт", коментира той пред журналисти на "Позитано" 20.

 

КОМЕНТАРИ

Отпор22:15 - 15.05.2017
Към "Неврокоп": не че заслужава мнението ви внимание,но просто с тая злоба и простащина вредите на себе си!А на нашия кмет успех и знаем ,че ще се справи както винаги!
Да треперят11:39 - 15.05.2017
С успешния кмет начело БСП, тръгва към нови успехи
Лъкалийски зет11:38 - 15.05.2017
Поредно признание, за добрата работа.
NEVROKOP07:42 - 15.05.2017
да върви в София тоя тешовалия,и да не се връща в Неврокоп.

FACEBOOK