Избраха изпълнителите на Центровете за настаняване от семеен тип

снимка: infomreja, архив

Вече е ясно класирането на изпълнителите, които кандидатстваха за изграждане на трите броя Центрове за настаняване от семеен тип в Благоевград. Комисията, която е определена със заповед на кмета Камбитов, оцени и класира подадените оферти. Трите ЦНСТ ще се изграждат по европейски проект на стойност над 2 милиона лева и се финансират от Оперативна програма „Регионално развитие”.

Подредбата на кандидатите е извършена чрез присъждане на точки, в зависимост от различни критерии. За обособена позиция „Изпълнение на строително-монтажни работи на обект №1 – ЦНСТ в кв. Струмско - „Растер” Юг ООД -100 точки, Обединение „Престиж-консулт Бигла ІІІ” – 97.50 точки и „Монолитстрой –Чорбаджийски и Байкушев” ООД -88.33 точки.

За изпълнение на строително-монтажни работи в обект №2 –ЦНСТ в квартал 1 класираните са Растер” Юг ООД -100 точки, Обединение „Престиж-консулт Бигла ІІІ” – 92.78 точки, „Диана 7”ООД  с 89.98 точки и „Монолитстрой –Чорбаджийски и Байкушев” ООД  с 80.95 точки.  За изпълнение на строително-монтажни работи в обект №3, класиралият се участник е „Стил комплекс” ООД с 100 точки.

В Министерството на регионалното развитие и благоустройството е представена документация за предварителен контрол за обявяване на  процедура за избор на изпълнител по обособена позиция 4, тъй като изпълнител на първия етап не бе избран.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK