Избраха дама за общински лидер на ГЕРБ в Белица

снимка: belitsa.com, архив

Дама ще е новият общински координатор на ГЕРБ в Белица. Това най-вероятно ще бъде Люси Кифева, която с почти пълно единодушие бе номинирана на провелото се в четвъртък вечерта партийно събрание, на което гостува областният лидер Даниела Савеклиева.

Досегашният председател Стефан Станков не участва в надпреварата, тъй като не получи нито една номинация.

Номинации за овакантения пост получиха още Селма Падарева, Васка Тричкова и Йълдъз Мехмед. Най-голяма подкрепа обаче получи Люси Кифева. Тя без проблем спечели доверието почти всички активистите на ГЕРБ в Белица.

Амбициозната дама е сред най-уважаваните хора в планинската община и изборът й на ръководния пост бе очакван от жителите на Белица. Диалогична и открита – така местните хора определят Кифева, която се ползва с доверието не само на партийните членове, но и на цялото население в малкото градче.

Номинацията на Люси Кифева трябва да бъде одобрена от Изпълнителната комисия на ГЕРБ. След това тя ще трябва да поеме по „политическата изборна щафета”.

От години властта в цялата община е в ръцете на ДПС. На последните местни избори обаче местните жители въстанаха срещу градоначалника Ибрахим Палев, убедени, че той е спечелил поредния си мандат с манипулации. Тогава дни наред хората протестираха на площада и настовяха за промяна.

В крайна сметка статуквото не се промени, ДПС продължи да властва в района, а Белица продължава да бъде най-бедната община в страната.

 

КОМЕНТАРИ

да знам21:12 - 01.05.2013
ами сгефан па що го мислите толкова . той няма за кой да се грижи .снег му вее .сам си е -и болен човек остави - така че не го мислете толкова .колкто до лясиката стефан я сложи там .колкото до белица и тя няма да я оправи .знаете ог .ама да си чешете езиците.това е от мен .
БЕЛИЧАНИН17:45 - 09.04.2013
Който и да е лидер на която и да е партия в тая пропаднала Белица винаги ще се говори лошо за него !!!! ПРОСТ НАРОД !!!
ЗАПОЗНАТ17:42 - 09.04.2013
АБЕ СМЕШНИЦИ НАЛИ НЕ СТЕ ТОЛКОВА ЗАБЛУДЕНИ ,ЧЕ ДА НЕ СЕ СЕТИТЕ ,ЧЕ СТАНКОВ САМ Е КАЗАЛ ДА НЕ ГО ИЗБИРАТ КАКВО ТОЛКО СЕ КЕФИТЕ ,ЧЕ НЕ Е ТОЙ ПРОСТ НАРОД !!!!
Галка19:23 - 17.03.2013
ТО ЧЕ СТЕФАН Е ЗА СМЕНА Е ТАКА, НО ТАЯ ПАТИЦА ЛЮСА ЗА НИЩО НЕ СТАВА. САМО ИНТРИГИ И ПРОСТОТИИ ЩЕ ВЪРЛУВАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ В ГЕРБ - БЕЛИЦА. ЩО НЕ Я Е СРАМ ТАЯ ЧЕ СТАФАН Я СЛОЖИ НА РАБАОТА, А ПРЕДИ ЧУКА ЧАК И ЧУКНА НАЗНАЧЕНИЕТО В ДАНЪЧНОТО. И СТИГА СИ Е ПИСАЛА В ТОЗИ ФОРУМ, КОЛКО Е ВЕЛИКА. НЕМА КОЙ ДА ВЕРВА, ВСЕКИ Я ЗНАЕ КАКЪВ ПАРАШУТ Е ДОРИ И ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕЯ НА СЪБРАНИЕТО. ГЕРБ - БЕЛИЦА ЗАГИВА ТОТАЛНО ОТ ТРЪНКА НА ГЛОГ ЧЕ Е ПО-ВИСОК. ХАХА НА ДОБЪР ЧАС Г-ЖА САВЕКЛИЕВА С ТЕЗИ В БЕЛИЦА ЩЕ СТИГНЕТЕ ДО ПОД КРУШАТА. ДАНО ОСТАНАЛИТЕ СТУКТУРИ СА ВИ ПО-ЧИТАВИ.

FACEBOOK