Избор на душ кабини - какво трябва да знаем?

Всеки иска да има приветлива и просторна баня и да не се налага да ходи по мокрите плочки след всяко взимане на душ. Лесно можете да ограничите разлива на вода от душа с монтирането на душ кабина.

Преди да предприемете някакво действие по отношение на покупката на душ кабина за банята, трябва да сте наясно с няколко важни подробности.

За да се насладите максимално на удобството и комфорта, който носи използването на душ кабина, насочете се към избор на душ кабини от Gaudi.

При избора, освен марката, трябва да вземете предвид и формата на душ кабината, която е най-подходящата за банята ви. На пазара се срещат овални, правоъгълни и петоъгълни душ кабини. Не е маловажен и размера на съоръжението. Най- едрият член на семейството трябва да може спокойно да се къпе в кабината.

Ако не сте наясно как да вземете точните размери на място, можете да се обърнете към професионалист. Можете да поръчате душ кабина по индивидуални размери, ако необходимите ви не се намират на пазара.

Поддушовото корито е неразделна част от душ кабината. Спрете се на такова, което не се хлъзга, лесно се почиства и е направено от материал с високо качество.

В последните години все по-често в баните се използва праг за душ кабина или линеен сифон, вместо поддушово корито.

Душ кабините, които могат да се намерят на пазара са в доста голям ценови периметър. Предварително ще трябва да решите искате ли някакви екстри, смарт джаджи, музикални възможности, хидромасаж и т.н. Многото екстри оскъпяват многократно. Дори и да няма екстри, изберете кабината, изработена от висококачествени материали.

Когато се стигне до монтаж, не се наемайте да го правите сами. Само една грешка при монтирането може да съсипе качеството на инвестицията ви. В повечето случаи, фирмите осигуряват монтаж на душ кабината при покупка, в противен случай може да не ви зачетат гаранцията при възникване на проблем.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK