Избират спортист на Кюстендил за 2017

Снимка: Infomreja.bg

Церемонията по награждаването на най- добрите спортисти на Кюстендил ще бъде на 21 декември, от 12.00 ч. в клуб “Шампиони”  на спортен комплекс “Осогово”. Събитието се организира за 18- та поредна година от Дарик радио с подкрепата на Община Кюстендил.

26 спортни клуба направиха предложения за “Спортист на Кюстендил 2017”. Всички те са регистрирани по законовия ред и развиват дейност на територията на Община Кюстендил.

От днес започва гласуването, като в него за втора година ще участват и самите спортни клубове. Традиционно избора се прави и от спортните журналисти, и представителите на регионални и национални медии в Кюстендил.

Кои са Тримата най- добри спортисти на Кюстендил за отиващата си година? Това ще стане ясно на 21 декември. Купите, с парични премии ще връчи кметът на Община Кюстендил Петър Паунов. По традиция, спортистите от призовата тройка получават награди и от фирми- спонсори.

Наградени, със специално изработен за церемонията плакет, ще бъдат и всички спортисти, които са под №1 в своя спортен клуб. Отличени ще бъдат и спортисти с увреждания, както и състезатели на нови спортни клубове, които са в процес на регистрация.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK