Иван Каракашки: Хладилникът победи телевизора

Иван Каракашки, снимка: infomreja.bg

"Очаквах, че колкото повече стои кабинетът на Бойко Борисов на власт, толкова повече да се  срива доверието в него. Всеобщо е мнението, нагласата и чувството на народа, е че хладилникът вече побеждава телевизора. На всички ни е ясно, че можеш да лъжеш за малко, но не можеш да лъжеш дълго време целия народ. Аз очаквах, че Бойко Борисов ще подаде оставка, за да спаси, според мен, неспасяемото", обяви общинският председател на БСП - Кюстендил Иван Каракашки.

"Нашата позиция е колко се може по-бързо да се извъртят мандатоносителите, като всичките се откажат, защото в момента в парламента има само 6 % доверие. При тази ситуация на уличен натиск и криза съвсем естествено е, че никоя партия с никое правителство в този парламент не може да успокои нещата", каза още Каракашки.

 

КОМЕНТАРИ

BOJIK20:49 - 20.02.2013
ne chovek,a jeliazo-izsaska agenta FASHIST-tiho martvia rekal-ne KOMUNIST,i kato umrete ne spirate slajite-CHERVANI RAZBOINICI.
Ini15:38 - 20.02.2013
Особено пък вашата червена партия. То не виждате ли че вече вскчко ограбихте, или просто за пореден път да водите страната към катастрофа комунести мръсни. Не виждате ли, че където стъпите трева не никне!
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK