Иван Динчев: Искам след 4 години хората от Копривлен да не се срамуват, че са гласували за мен

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

"Искам след 4 години хората от Копривлен да не се срамуват, че са гласували за  мен". С тези думи избраният за кмет на хаджидимовското село Копривлен Иван Динчев посрещна резултатите след проведения четвърти избор за кмет на селото. До повторния вот се стигна, след като на редовните местни избори Димитър Баханов от БСП и Иван Динчев от КП „Заедно за възраждане на Копривлен“ постигнаха равен брой гласове в своя подкрепа.

603-ма избиратели днес гласуваха за Иван Динчев, който убедително спечели изборната надпревара. С почти наполовина  от гласовете на Динчев – 323, приключиха изборите за кандидата на БСП Димитър Баханов.

"Дойдох, за да съм сигурен, че след края на мандата жителите на Копривлен няма да съжаляват, че са гласували за мен. Още тази вечер ще благодаря за многото работа, която свършиха в последните две седмици хората от моя екип, а утре започваме да работим заедно с всички жители на селото за възраждането на Копривлен, което от 30 години е в застой. Давам си сметка, че изборите разделиха донякъде хората и първата ми работа ще е да дам гаранции за спокойствие и обединение на селото. Ще се боря за доверието и помощта на хората, на които ще разчитам без значение кой за кого е гласувал", коментира новият кмет Иван Динчев.

След понеделник село Копривлен става № 1 в програмата на Община Хаджидимово за насочване на инвестиции. Пари има достатъчно и вярвам, че ще постигнем отлични резултати с новия кмет", заяви градоначалникът на Хаджидимово Людмил Терзиев при срещата с лидера на НДСВ Христина Христова, която преди дни дойде лично, за да декларира официално подкрепата си за кандидат-кмета Иван Динчев.

Доста драматично преминаха и двете седмици преди първия и втория тур на на изборите в Копривлен. Миналата неделя с резултат от 199  гласа от надпреварата отпадна кандидатът на ГЕРБ - Костадин Симеонов. Така на балотаж отидоха досегашният кмет Димитър Баханов и Иван Динчев. И за  двамата кандидати на втория тур са гласували повече гласоподаватели от първия. Така бюлатините в полза на Динчев са със 150 повече от първия тур, а Баханов е събрал само с пет гласа повече.

В крайна сметка Иван Динчев спечели изборите за кмет на Копривлен с 280 гласа повече от опонента му Димитър Баханов. Резултатите сочат, че подадената декларация от Димитър Баханов, с която той се отказа от битката дни преди балотажа, не оказа влияние върху броя на избирателите, които му гласуваха подкрепа на първия тур.

 

КОМЕНТАРИ

ДИНЧЕВ18:42 - 23.11.2012
Ряхов, толко си прозрачен, че чак си невидим. Срещу мене да търчиш, неможеш да ме стигнеш - нито на акъл, нито на образование, нито на професионални успехи. Ти си оставаш един тъп селски бек, една долна клюкарка и подлога на всяка власт. Никога не можеш една реална преценка да направиш нито за себе си, нито за противниците си, най-малкото за хората около мен, които ви показаха как се работи в екип, когато има обединяваща ги фигура. Ако си сигурен в това, което говориш, защо не го кажеш открито и пред свидетели, ами се криеш като мишка, чехльо смотан. Горд съм с гена, който нося, ген на достойни и трудолюбиви хора, а не на истерици и нагаждачи, подлизурковци и лизачи. Не съм искал и затова не съм в ГЕРБ- питай приятелчето ти Кирчо. А с противници като тебе, кмет ще бъда докато искам. Само не пускай сина ти да ми подарява китки и да декламира стихчета, че това се оказа голям карьк.
Копривлен20:45 - 22.08.2012
Динчев, погледни с кои си бе тъпо човече - от ляво на тебе всичките се вместват в постолата за ума " Имат акъл колкото трима хич нямат" Ти никога не можеш да бъдеш в ГЕРБ, защото Ревизоро и от там ще те изхвърли!!!! Нали доносник долен, така ли е бе измамник??? Циганчето така де Василето постоянно говори, че не от тебе не ставаа и чеп за зеле, програми а, то и Безевски вече е дигнал ръце от Ктуница, защото си по - лош и от македонски четник, крил си пушки и жапане в катуница и за това си продал къщата на на твоя приятел цар Киро??? Орела те гледа в захлас, но и той вече пищи от тебе голямата Лъжа и Таши вдигна ръце, Дафинка също, бил си много Груб и долен тип, типичен образ на минтичар???? Построи ново училище на Копривлен, уреди Албанеца на работа, Киряка също!!! Само ЖУВ ти е благодарен нали му носиш поборническият ген!!! Едмундо животното и той е заел позиция да те отсвири, както ти отсвири майка си и баща си!!!!Милчо знае с каква мисия си дошъл, но нищо излъга се човека!!!! 180000 лева за тебе и Тешовския ухар и капитан Планета ???? Айде спри се бе бившо митничарче и бъдещо бившо кметче, кой ли ще бъде доволен след четри години освен тези които ти взеха парите, но за един ден!!! Ти си, като еднодневките напъни и нищо друго нали г - н Гл експерт жилищно настаняване!!! И най накрая напъните ти да заблудиш Копривлен, чрез преса и масовки няма да ти помогнат !!!!
Мв08:02 - 19.03.2012
Христина Христова е единствения политик и държавник, който се усъмни в почтеността на шефката на соц. грижи Недялка Цветкова при посещението й в Г. Делчев и Мусомище, където Недялка я гонеше да й подарява парфюм. Още на следващия ден пристигна проверка от министерството, която обаче се оказа от слаби или подкупни инспектори, които не си свършиха работата. Адмирации за Христова и пожелания за успешно политическо бъдеще!
11122:52 - 18.03.2012
Баханов е предател и ченге,Мильо е лисица и безкруполен тип! След двамата мушенници Воденов и Типов,Людмилги ги надмина по маймунжулуци! Ша търка затворничиски нарове!Развратник!

FACEBOOK