Иван Цветков напуска Левски?

снимка: gong.bg

Юношата на Пирин Иван Цветков пропусна първата тренировка на Левски от зимната подготовка. Отсъствието на нападателя от първото занимание на сините за годината засили слуховете за раздяла между футболиста и столичния клуб. Напоследък зачестиха слуховете за трансфер на Цветков в чужбина.

Според запознати съществува договорка между ръководството на сините и Иван, при която клубът няма да има финансови претенции, ако футболиста си намери отбор извън пределите на страната. Цветков направи силен полусезон със синята фланелка и богата му визитка в чужбина, предполага евентуален трансфер през зимата.

На днешната пресконференция на ръководството на Левски преди старта на зимната подготовка никой не забеляза отсъствието на Цветков. Спортист № 4 на Благоевград за 2011 година липсваше от групата, която наставникът Николай Костов изведе за първо занимание.

В същото време друг юноша на Пирин Александър Башлиев бе в групата на трениращите. Към нея се присъединиха и братята близнаци от Благоевград Радослав и Борислав Цоневи, които ще водят пълноценна зимна подготовка с първия отбор на Левски.   
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK