Ивайло Константинов ще бъде част от екипа, който ще работи за възстановяването на Бели път

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

Лидерът на ГЕРБ - Дупница Ивайло Константинов проведе приемен ден с жители на общината. По време на приемната гражданите поставиха въпроси от социален характер, обсъдени бяха проблеми с инфраструктурата в малките населени места, както и казуси с имотни делби.

Пред Константинов дупничани изразиха възмущението си от гласуването на общинските съветници миналия петък да бъде узаконена бариерата, монтирана на улицата към частната болница. Те изказаха недоволство от това, че с монтирането й се спираше свободният достъп до болницата, а и нерегламентирано се събираха по 2 лв. на час за престой.

Ивайло Константинов се е ангажирал и с една изключително интересна идея - да бъде част от Инициативния комитет, който ще работи за възстановяването на Бели път. Това е пътят, по който са пренесени мощите на Св. Иван Рилски, в отсечката от с. Червен брег до с. Смочево.

"Това е идея с огромен потенциал. Заслужава си да й се обърне нужното внимание. В цяла Европа поклонническият туризъм е много добре развит. В България също има такъв, но не се използва максимално", коментира Константинов. Той заяви, че това също е част от стратегията на цялото общинско ръководство, както и на  структура на ГЕРБ в Дупница.

По време на приемната си той бе поканен от известен дупнишки краевед да се включи в екипа, който ще работи по реализирането на тази идея.

Координаторът на ГЕРБ - Дупница Ивайло Константинов организира приемна за жителите на общината почти всеки вторник. Така той има възможност да чуе от първа ръка проблемите на гражданите и да им окаже съдействие с каквото е възможно.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK