Ивайло Константинов се отказва от депутатското си място

Снимка: личен архив

Депутатът Ивайло Константинов се отказва от депутатското си място. Това си желание той е изразил на стената на личния си профил във фейсбук.

„Приятели от Кюстендилска област,
Разберете ме, моля Ви! Повече от 20 години съм предприемач, обичам тази работа! Разбирам я! Искам да печеля, да губя, да поощрявам, да наказвам, да хваля, да псувам, да се събирам с приятели, да живея. Като депутат бях ограничен!

Това, което правех за региона до днес, ще го правя и утре без депутатска карта, мразя да обещавам, но го правя! А Дупница заслужава да има и ще направя всичко по силите си, за да има депутат, и то по- достоен от мен", написа в профила си Ивайло Константинов, който признава и за преломния момент, в който взема окончателното си решение да напусне парламента.

„На среща на Транспортната комисия с представители на всички браншови организации в сухопътния транспорт, след изказванията на колегите от бранша, които много ясно заявиха проблем в конкретен казус, ние, депутатите, вместо да ги чуем, ВЕЛИКОДУШНО ИМ ДАДОХМЕ СРОК, в който да внесат предложенията си!

Тогава не само че го реших, но и го казах пред всички присъстващи, че се чудя какво правя на масата от страната на депутатите, не че упрекнах колегите, но в това е разликата между прагматизма и политиката...
Благодаря още веднъж и много специално на г-н Борисов, за подкрепата му във всички мои начинания и искам още веднъж да му се извиня за упорството ми да напусна Народното събрание. 

ГЕРБ е моето трето дете и винаги ще е част от мен. Оставам на партийния си пост, както и с отличните си отношения с всички ГЕРБЕРИ!“. Това е част от написаното от Ивайло Константинов на стената в личния му профил, който изразява надеждата си, че от утре вече няма да бъде депутат.


 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK