Ивайло Константинов: Дариха две коли на ромите в Дупница за изборите

снимки: infomreja.bg

Два автомобила са дарени на ромски лидери, за да бъдат купени гласовете на ромите в Дупница, алармира координаторът на предизборния щаб на ГЕРБ в Кюстендилско Ивайло Константинов. По негови думи колите са дарени на двама от тарторите в гетото с цел купуване на гласове. Возилата са от марките "Форд Фиеста" и "Опел Астра”, уточни Константинов.

Той бе категоричен, че за случая още в понеделник ще бъде сезирана прокуратурата, след което ще бъдат публично обявени имената на тези хора.

"Ние също искаме изборите да бъдат касирани. Тук е мястото да попитам има ли трима господа в Дупница, които в деня на изборите активно подкрепяха вота за БСП с благотворителни действия и финансови дарения? Има ли подарявани коли на ромски лидери?", хвърли ръкавицата Ивайло Константинов.

"Голяма част от нашите гласове преляха към "Атака" след компромата в деня за размисъл", коментира депутатът от ГЕРБ Кирил Калфин.

На въпрос на ИНФОМРЕЖА за евентуални оставки на областното ръководство и общински и областни ръководства на партията след резултата от парламентарните избори Кирил Калфин заяви: “Никои от централното ръководство не е поставял въпроса за оставки на областно или общински ръководства на ГЕРБ в Кюстендилска област. Напротив, каза ни се, че трябва да работим и да сме зад хората, които ни подкрепиха".

 

снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK