ЮЗУ получи акредитация и най-висока оценка в историята си

Снимка: Infomreja.bg

Днес Югозападният университет "Неофит Рилски" получи институционална акредитация от Националната агенция за оценяване и акредитация към Министерския съвет на Република България за срок от 6 години с оценка 9.30.

Това е най-високата оценка, получавана досега в историята на Югозападния университет „Неофит Рилски“.

Оценката е гаранция за доброто и съпоставимо с европейските стандарти качество на учебните планове, програми и методи на преподаване, за високата квалификация на преподавателския състав, за постиженията на преподавателите, студентите и докторантите в научните и приложни изследвания, за осигурените отлични условия на материалната и технологична учебна среда.

По-високата оценка категорично показва прогреса в развитието на Югозападния университет „Неофит Рилски“ през последните няколко години.

 

КОМЕНТАРИ

Внимание10:26 - 21.09.2018
С лъжи и манипулации 3 години Юруков управлява този университет и мачка академизма и всеки дръзнал да има позиция за развитието и бъдещето му. Плаща на местната преса да си мълчи и да пускат информация, само каквото той е казал, т.е да лъжат и те като него.
как09:34 - 21.09.2018
Какво гръмко заглавие...а зад него стои един фалш. Но по-добре щеше да е : ЮЗУ получи най-голям шамар в историята си. С лъжи, лошо управление и само послушковци. Аман от заспали хора. Кой заблуждавате с тази "новина"?!
ХАХАХА09:11 - 21.09.2018
За какъв прогрес на университета говорите. Разликата е 0.04 в сравнение с предишната акредитация. Защо лъжете хората? Не виждате ли, че ЮЗУ потъва и то благодарение на Юруков и сие - агенти и ченгета. Заплатите на учителите ще станат по-високи отколкото на доцентите и професорите, а да не говорим за асистентите. Няма най-елементарни канцеларски материали за нормално протичане на учебния процес. Колко жалко.....
ЮЗУ09:01 - 21.09.2018
До сега ЮЗУ беше акредитиран институционално за срок от шест години с оценка 9.26.

FACEBOOK