ЮЗУ обяви първо класиране

Снимка: ЮЗУ

Днес Югозападният университет „Неофит Рилски“ обяви първото от трите си класирания за учебната 2016/2017 г.

Данните от класирането за заетите и свободните места сочат, че най-силен е интересът към задочната форма на обучение – в него за всички отпуснати от Министерството на образованието и науката места са класирани необходимият брой кандидати, които следва да се запишат в срок от 12 до 17 юли 2016 г. 

В редовната форма на обучение най-силен е интересът към специалностите „Предучилищна и начална педагогика“, „Приложна лингвистика“ (английски и немски език), „История и археология“, „Култура и медии“, „Психология“, „Медицинска химия“, „Логопедия“, „Кинезитерапия“, „Медицинска сестра“, „Акушерка“, „Треньор по вид спорт“, „Мода“ и „Българска народна хореография“ – в тях срокът за записване е същият. 

Всички приети на първо класиране студенти следва да се запишат в посочения по-горе срок, в противен случай техните места ще бъдат заети от 575-те кандидати, които не са класирани за желаните от тях специалности на първо класиране. 

Новоприетите студенти могат да се запишат в стая 102 А, като е необходимо да представят диплома за завършено средно образование (оригинал) и квитанция за платена семестриална такса. Работното време на комисиите за записване в делничните дни е от 08.00 до 12.00 часа и от 13.00 до 17.00 часа, а в почивните от 09.00 до 15.00 часа. 

Второто класиране в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще бъде обявено на 18 юли. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK