ЮЗДП с двама нови заместник-директори

Инж. Дамян Дамянов, директор на ЮЗДП - Благоевград, снимка: infomreja.bg, архив

Инж. Антоанета Дивилска и инж. Димитър Димитров от днес са част от управленския екип на Югозападното държавно предприятие. Със заповед на директора на ЮЗДП инж. Дамян Дамянов двамата са назначени за негови заместници.

Антоанета Дивилска е магистър по горско стопанско от Лесотехническия университет – София. Има 25-годишен професионален опит в системата на горите.

Започва работа през 1989 г. като плановик в горскостопански комбинат „Парангалица” ЕАД. От 1992 г. до момента работи в РДГ – Благоевград, като последователно е заемала различни позиции – главен специалист, експерт по залесяване и по горска икономика.

От 2009 г. е зам.-директор на РДГ – Благоевград. Има редица следдипломни квалификации. Член на Управителния съвет на Съюза на лесовъдите в България.

Димитър Димитров е завършил Лесотехническия университет – София, образователна степен магистър по горско стопанство. Има 28-годишен професионален опит в системата на горите.

Започва работа през 1987 г. в „ДГС Благоевград” като технолог по дърводобива и началник участък. След това е експерт в Лесозащитна станция – София, зам.-директор на РДГ – Благоевград и директор на фирма „Парангалица”. От 2011 до 2012 г. е директор на „ДГС Дупница”.

Последната заемана от него позиция е главен експерт в  Централното управление на Югозападното държавно предприятие

 

КОМЕНТАРИ

12320:18 - 20.04.2015
А кои бяха заместниците до сега? Сигурно някои от БСП или ДПС и сега ги махат
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK