Автомонтьорът Борислав Черешаров от Гоце Делчев остава в ареста

Снимка: Infomreja.bg

Автомонтьорът Борислав Черешаров от Гоце Делчев остава в ареста.

В неговия сервиз след успешно проведената съвместна полицейска акция в събота откриха и иззеха голямо количество кокаин.   

Полицейската акция бе проведена в събота при условията на неотложност.

Веднага е започнато досъдебно производство срещу задържания Черешаров за държане с цел разпространение на наркотично вещество в големи размери.

Престъплението е квалифицирано по чл. 354а, ал. 2 от НК.

Ръководството и надзорът по досъдебното производство се осъществява от Окръжна прокуратура – Благоевград.

В хода на разследването е било установено, че около 14 ч. на 12.05. на ул. „Панаирски ливади“ в Гоце Делчев, Борислав Черешаров е държал 1095 грама кокаин. Общата стойност на високорисковото наркотично вещество възлиза на 49 275 лв.

Във вчерашния ден на 13.05., наблюдаващият по делото прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа. Предстои внасяне на искане за вземане на мярката за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Черешаров. 

Както писа ИНФОМРЕЖА, според разпространяваната в региона неофициална информация, Борислав Черешаров, който е собственик на автосервиз, нает в района на СБА в Гоце Делчев, след преръсване на помещението баретите са намерили и иззели от там повече от килограм кокаин и 20 000 евро - като в официалната информация за такава сума пари не се съобщава.   

В Гоце Делчев усилено се говори, че след полицейската акция в събота са били арестувани и двамата братя Борислав и Георги Черешарови от Гоце Делчев. 

Семейството живее в гоцеделчевския квартал „Комсала“ само с майката.   Бащата изоставил семейството си от преди доста години и живеел и работел в Италия.

Автосервизът в СБА е бил нает от Борислав а брат му Георги ходел там да помага.

„Уж скромни момчета, не даваха вид на такива дори сме с впечатление, че работата им в сервиза не върви както трябва, че едвам крепят бизнеса си,  че нямат пари защото висят и с наеми и с други плащания“, коментираха след ареста запознати, които дори не можаха да повярват, че двамата братя са били задържани с такава голяма сума пари и наркотици.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK