Искате собствен бизнес? Вече имате бизнес план и е дошъл моментът да си изберете счетоводител?

Счетоводна къща ”Крестън БулМар – Кюстендил” насочва вниманието на начинаещите мениджъри, ръководители на собствени компании, че изборът на счетоводител е една от най-трудните и една от най-важните задачи, които ви предстоят преди старта на вашия бизнес.

Един добър счетоводител няма да се занимава само с оправянето и подредбата на вашата документация, но освен това ще следи финансите ви и ще ви съветва, а това ще ви осигури повече спокойствие и концентрация върху развитието на бизнеса ви.

Ако направите правилен избор, ще забележите колко добре ще се отрази той на вашия бизнес.

Вашият счетоводител трябва да има достъп до всичката ви документация и информация за вашия бизнес, което означава че трябва да можете да му имате пълно доверие. Той ще ви каже точно какви документи трябва да бъдат подготвени и в какви срокове, за да бъдат избегнати глоби.

Винаги търсете допълнителни качества в един счетоводител. Всеки може да води сметките ви и да се оправя с документацията, но потърсете човек с повече умения от тези.

Огледайте се за човек, който винаги може да даде компетентен съвет, независимо дали сте искали такъв, или не. Също така може да потърсите счетоводител с добри връзки в бизнес средите, защото това може да се отрази добре на вас и бизнеса ви и е доказателство за професионализма на съответното лице.

Всички тези личностни и професионални качества можете на намерите в екипа от професионалисти на Счетоводна къща ”Крестън БулМар – Кюстендил”.

Освен ваши счетоводители, ще бъдем и ваши приятели, на които ще можете да споделите всичките си въпроси и да получите пълноценни и компетентни отговори.

 

КОМЕНТАРИ

диди18:10 - 31.10.2014
Оставете ги да чакат . Може и да им дойде ума.
тити18:02 - 31.10.2014
Супер готини сте.
ddd23:09 - 30.10.2014
време е за шоу
ivo17:13 - 28.10.2014
и аз съм съгласен с abv

FACEBOOK