Инвитро бебетата на Дупница с подаръци от Общината

Снимки: Община Дупница

8 са малчуганите, появили се на бял свят с финансовата подкрепа на Общината

Традиционните коледни дарове за "децата на Дупница" подари днес кметът на общината инж. Методи Чимев. Всяка година, в навечерието на Коледа, кметът дарява бебетата, които са се появили на бял свят с финансовата помощ на Общината за ин витро процедури.

"Това е най-хубавият момент в годината за мен като кмет. Много се радвам, когато виждам, че съкровените мечти на едно семейство са се сбъднали. По-голяма радост от това да станеш родител няма. Затова и независимо от броя подали, независимо от финансовия ресурс на Общината и заложената сума, нямаме одобрено семейство, което да е върнато и няма да има такова. От както сме стартирали през 2012 година, досега имаме над 40 бебета, които са се родили с финансовата подкрепа на Общината", коментира инж. Чимев.

Родителите получиха плакети, а малчуганите различни подаръци. 8 са проплакалите принцове и принцеси (6 момченца, 2 момиченца), като последните са на 5 ноември тази година близнаци Ема и Николай. Двете бебета бяха гости днес в кметския кабинет заедно със своите родители.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK