Семинар за земеделски производители в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Областен информационен център – Кюстендил (ОИЦ – Кюстендил ) организира семинар на тема „Условия за кандидатстване по подмярка 4.1.2 Инвестиции в малки земеделски стопанства и подмярка 6.1 Стратова помощ за млади земеделски производители от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014 – 2020”.

Детайлите по подготовката на проекти и процеса на кандидатстване по двете подмерки ще бъдат разяснени от експерти от Национална служба за съвети по земеделието, град Кюстендил, в ангажиментите на които е включено безплатно изготвяне на бизнес планове и заявления за кандидатстване по подмярка 6.1., както и по други подмерки от Тематичната подпрограма за развитие на малките стопанства.

Семинарът предназначен за земеделски производители от област Кюстендил ще се проведе на 12-и октомври (четвъртък) от 11:00 ч. в залата на Килийното училище, Кюстендил. Могат да присъстват и всички заинтересовани граждани, които проявяват интерес към кандидатстване и изпълнение на проекти по ПРСР 2014 – 2020 г. Участието е безплатно и не се изисква предварителна регистрация.

При необходимост от допълнителна информация може да се обръщате към ОИЦ – Кюстендил на тел. 078/ 52 02 12.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK