Инструктор по латино танци преподава бели денс в Благоевград

Алексей Захаринов е покорил островите Тенерифе и Корфу със страстните си танци

Инструкторът по латино танци Алексей Захаринов стартира курс по основи на бели денс в Благоевград. Певицата Риана започна уроци през миналото лято при професионален танцьор по бели денс от Мексико. По подобие на нея, и благоевградчани ще имат възможността да ваят тела при Алексей.

Захаринов е родом от Благоевград и е посветил живота си на танците – спортни и модерни танци, аеробика, основи на бели денс и какво ли още не.    

От 2003-та година насам, Алексей се посвещава на работата с деца и танците в родния си град. Много скоро обаче невероятните му танцови умения го отвеждат на чужда земя. През 2007 г. започва да подготвя и изпълнява шоу програми за туристите в Кипър.

Следват танцови шоута на изкусителния остров Тенерифе, а през лятото на 2010-та година, Алексей е един от най-търсените професионални танцьори в хотелите на остров Корфу.  

Алексей ще води курсове по основи на бели денс и социални латино танци всеки вторник и четвъртък в школата за танци Salsa la Vista (подлеза на Американския университет) в Благоевград. В школата преподават и наложилите се вече у нас инструктори по салса и кизомба – Мариана Игова и Вангел Стоянов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK