Инж. Илиян Кръстев: Честит празник на свободата!

 

Скъпи жители на община Кресна,

В този светъл празничен ден имам честта да отправя най-сърдечни поздрави към всички вас по случай Празника на гр. Кресна – 19 октомври, денят на  Св. Иван Рилски - покровител на българския народ и закрилник на нашия град.

В тези празнични мигове нека изкажем заслужено признание за труда, волята и усилията на всички радетели, които честно и с плам в сърцата си са се борили за града ни, тези, които ни завещаха вярата, надеждата и оптимизма за градивно, добро и успешно развитие на Кресна.

Да бъдем техни достойни наследници и продължители на заветите им. Със сила и упоритост градът ни трябва да върви напред и нагоре! Нека Св. Иван Рилски ни закриля и води в светлите начинания, които правим с любов към ближния и в полза на цялата общност!

Да си пожелаем достойно бъдеще за община Кресна, пазейки вярата в утрешния ден и носейки ясното съзнание, че просперитетът е в нашите ръце!

Бих искал от свое име и от името на общинската администрация да изразя своите благопожелания към всички вас и да ви пожелая мир, здраве, благоденствие и оптимизъм!
 

Честит празник!

 

Инж. Илиян Кръстев,

кмет на Община Кресна

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK