Анкета, гласувайте! Кюстендилци празнуват Коледа и Нова година в Македония

Снимки: Личен архив

Немалък брой кюстендилци ще прекарат Коледните и Новогодишните празници в съседна Македония, разкриха от местна туроператорска фирма. Основната причина за това са атрактивните куверти, които предлагат заведенията в съседката ни.

Репортерска проверка на ИНФОМРЕЖА установи, че срещу сумата от 50 евро на човек в македонския град Крива Паланка празнуващите компании ще могат да се възползват от различни видове ястия и неограничено количество алкохол.

Само за сравнение в Кюстендил кувертите за Нова година започват от 65 лв. и достигат до 80 лв., в зависимост от заведението.

„Миналата година празнувахме в Кюстендил. Цената на куверта беше отново тази, но цяла нощ не може да стоиш на едно питие. Като дойде сметката просто се възмутих. Да не говоря, че може да не ти хареса това, което е включено в менюто и се започва едно поръчване, естествено ако от кухнята имат готовност да изпълнят желанията на клиентите си“, обясни пред ИНФОМРЕЖА, 34-годишният Петър Драганов от Кюстендил.

Не малко туроператорски фирми предлагат и една незабравима празнична вечер в Струмица. Цената за нощувка, транспорт и празнична вечеря е в размер на 195 лв. Най-вероятно отново това, което ще поблазни местните жители е липсата на ограничения в поръчваните храни и напитки.

В крайна сметка всичко е въпрос на избор. Естествено и до финансови възможности...

Ако и вие, уважаеми читатели на ИНФОМРЕЖА, искате да изразите позицията си за това как ще прекарате предстоящите празници, можете да го направите в нашата анкета на www.infomreja.bg

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK