Инфоцентърът в Благоевград на среща с домоуправители в Гоце Делчев

снимка: ОИЦ

Този петък от 10.30 часа в конферентната зала на Община Гоце Делчев екипът на Областния информационен център в Благоевград ще проведе информационна среща с домоуправители и собственици на жилища от града.

Темата на срещата е „Актуални възможности по Оперативна програма „Регионално развитие“ – „Енергийно обновяване на българските домове“, като именно представител на проектния мениджър за Югозападен район ще представи условията за кандидатстване, необходимите документи, и ще разясни всички въпроси, свързани с проекта „Енергийно обновяване на българските домове“.

Срещата е отворена за заинтересованите по темата за санирането на многофамилните жилищни сгради с европейски средства. Гоце Делчев е единият от трите градове в областта, заедно с Благоевград и Петрич, които попадат в обхвата на настоящия проект. Затова и усилията на екипа на Областен информационен център – Благоевград са насочени към навременно и обстойно информиране на всички потенциални кандидати по проекта.

Областният информационен център – Благоевград е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Центърът е създаден по проект на Община Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK