Имате нужда от превод и легализация на документи?

Екипът на Крестън Булмар – Кюстендил би желал да ви запознае подробно с услугата превод и легализация на документи и на кого и защо е нужна тази услуга.

Документи са ни необходими за продължаване на образованието в България или чужбина, за постъпване на работа, за откриване на клонове и фирми, за сключване на брак, за гражданство, за издаване на лични документи, при кандидатстване по тръжни процедури, за внос и износ на стоки и много други.

За да бъдат валидни в България и да могат да послужат пред българските институции, издадените от друга държава документи на български граждани следва да бъдат допълнително оформени по определен начин. Преводът на документа трябва да бъде заверен от сектор „Легализации и заверки” в Дирекция „ Административно обслужване на български и чужди граждани (АОБЧГ) на Министерството на външните работи на Република България.

Много  хора, си задават въпроса "Защо е необходимо да легализираме документите, като сме членове на ЕС?"

По този въпрос може много да се дискутира, но отговорът е, че ЕС е образуван с целта да има свободно движение на хора, стоки и капитали, но никъде не се говори за документи. Документите е необходимо да се превеждат, заверяват и легализират.

Документите, които нямат нужда от легализация, това са търговските документи (договори, фактури, товарителници,ЧМР и т.н.), но, разбира се, и в това правило има изключения и те се прилагат основно за държавите, за които не се прилагат Хагската конвенция и Договор за правна помощ.

Счетоводна къща „Крестън Бул Мар – Кюстендил” ООД, може да бъде максимално полезна на Вас и Вашия бизнес. Освен счетоводни и консултантски услуги ние предлагаме и услугата: превод и легализация на документи.

При нас ще получите отговори на всички въпроси, които са свързани с бързото и положително развитие на бизнеса Ви, както и максимална бързина и качество в превода и легализацията на важните за Вас документи. Ако сигурността, бързината и качеството са привилегия за Вас, свържете се с нас!

 

КОМЕНТАРИ

Ч. Стоянов20:00 - 24.11.2014
eййййййй идеално
Dani13:33 - 24.11.2014
Напълно сте прави. За всеки документ се изисква легализация.
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK