Банско ще бъде домакин на Международния конкурс за омъжени дами „Мисис Планет 2019“

Източник: Община Банско

За форума ще пристигнат дами от Европа, Азия, Латинска Америка, Африка

10-ото юбилейно издание на най-престижния международен конкурс за омъжени дами „Мисис Планет“ ще се проведе в зимната ски столица на Балканите - Банско.

За форума ще пристигнат дами от Европа, Азия, Латинска Америка, Африка. Наситена едноседмична програма предшества финала: разглеждане на региона и забележителностите му, както и конференции, свързани с реализацията на жената в съвременния свят, фешън шоу и интервю с международното жури.

Финалът на конкурса ще протече в няколко тура. Вълнуващо начало на конкурса с парад на нациите, където всяка участничка, облечена в национален костюм, представя себе си и своята страна на фона на националния флаг.

Второто дефиле е свързано с екологичната мисия на конкурса „Зелена планета“. Атрактивно шоу на таланта изненадва с невероятни певици, танцьорки, художнички – всяка по своему различна и интересна.

За финал и награждаване участничките се появяват в страхотни вечерни тоалети на дизайнери от своите държави.

„Мисис Планет“ е един международен форум, който събира омъжени дами от цял свят с идеята за приятелство и представяне на световната култура и допринася за популяризирането на България като туристическа дестинация.

Финалът ще бъде на 7 ноември в Посетителски информационен център от 18:00 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK