Илияна Йотова в Белица: Хората не вярват вече на никого, само с честни и справедливи избори можем да върнем доверието им

Снимка: Infomreja.bg

Хората се измориха, не вярват вече на никого и да се спечели доверието им е най-голямото предизвикателство пред нас.

Това заяви пред журналисти в Белица вицепрезидентът Илияна Йотова, която бе гост на Зимния празник "Белица - Семково" 2017.

"Всичките ни усилия в момента са насочени към провеждането на справедливи избори, а приказки, че вотът може да бъде компроментиран заради машинното гласуване или по други причини, се внушават от хора, които още отсега търсят своето алиби за загубата на изборите", коментира Йотова.

Тя подчерта, че работата на президентската администрация е да се проведат честни и прозрачни избори - нещо, което според нея в България отдавна не се е случвало.

"Не може още преди да се е провел вотът, да се говори, че ще бъде опорочен, че ще бъде касиран и какво ли още не", каза още вицепрезидентът.

Тя призна, че е обезпокоена от злобата на политическите партии, които вече са започнали своите предизборни кампании. Надява се обаче разумът да надделее в името на хората.

Илияна Йотова се срещна с градоначалника на Белица Радослав Ревански, а след това двамата откриха второто издание на възродения Зимен празник "Белица - Семково". 

"Тук съм, защото държавата трябва да протегне ръка на община Белица. На тази поляна всички сме съюзници в опазването на това райско кътче на земята, където се събират три планини. Длъжни сме да го опазим и едновременно с това да го развиваме", заяви Йотова пред хилядите жители и гости на курорта "Семково".

Тя призна, че планински туризъм не се прави лесно, но обеща държавата да помогне, реализирайки стратегията си за развитие на планинските общини.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK