Цветанов пристига в Гоце Делчев за отчетно-изборна конференция на ГЕРБ

Снимка: Infomreja.bg, архив

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който е и председател на парламентарната група, днес ще бъде гост на общинската конференция на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев.

Очаква се заедно с Цветанов на конференцията да присъстват още областният лидер и депутат Даниела Давеклиева, както и народни представители от Пиринско.

Общинското събрание на ПП ГЕРБ Гоце Делчев, което преди месеци бе отложено за по-късна дата, е насрочено за днес от 18 часа в залата на НТС.

То е насрочено на основание на решение №99 -00-ГИС от 21.03.2018 г. на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и съгласно решение на общинското ръководство на партията в Гоце Делчев взето на 05.0.9.2018 г.

На събранието днес ще бъдат номинирани кандидати за общински ръководител на отстранения от парламента и ръководството на ГЕРБ - Гоце Делчев, бивш народен представител Димитър Гамишев заради водени срещу него съдебни дела.

Поканените за участие на днешното общинско отчетно-изборно събрание са всички членове на ГЕРБ Гоце Делчев с платен членски внос за 2017 г., временното общинско ръководство, общинските съветници и кметовете избрани с листата на ГЕРБ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK