Илиян Тодоров от "Атака": Ето кои депутати от Югозапада искат бежанци

Илиян Тодоров: снимка: "Атака"

Депутатът от "Атака" за Кюстендилска област Илиян Тодоров оповести имената на депутатите от областите Кюстендил и Благоевград, които са гласували срещу проекта на партията на Волен Сидеров за затваряне на границата и недопускане на бежанци на територията на страната.

"Реших регулярно да осведомявам жителите, да давам отчет за това как гласуват депутатите от област Благоевград и област Кюстендил по важните за хората и страната ни проблеми. За съжаление досега много факти остават скрити от хората и много от тях несъзнателно стават жертва на медийната манипулация", аргументира се в свой коментар народният представител от "Атака".

Ето и цялата позиция на депутата Илиян Тодоров, разпространена до медиите:

"Предоставям ви пълния списък на народните представители от 42-то НС, гласували против и отхвърлили предложението на ПП „АТАКА” за недопускане на бежанци на територията на Република България. Същите тези са „ЗА” и приветстват незаконното нахлуване в държавата ни на африканци и сирийци.

Пришълци, за които България харчи по 1100лв. на месец, докато минималната пенсия на българина е в размер на 150 лв., минимална заплата 310 лв., детски надбавки - 35лв. Докато държавата уж нямала пари за вас, се оказва, че има пари за чужденци!

За тях пришълците са по-важни от вас. Те оценяват нарушителите в пъти повече от вас! За тях те са по важни. Вие сте важни единствено и само по време на избори! Може би тази моя инициатива ще ги вразуми, надявам се! Ако ли не, поне вие, драги читатели, няма да живеете в заблуда, защото аз ще ви давам постоянен отчет.

Данните са от 42-то НС:

Народни представители гласували ПРОТИВ  Проект на решение на АТАКА за затваряне на границата и недопускане на бежанци от Сирийска Арабска Република и Близкия изток на територията на Република България

Депутати от Пиринско:

09-10-2013

ЦВЕТАН ГЕНЧЕВ ЦВЕТАНОВ – ПП”ГЕРБ” - ПРОТИВ

ГЕОРГИ ИВАНОВ АНДОНОВ – ПП „ГЕРБ” – ПРОТИВ

ДАНИЕЛА ВЛАДИМИРОВА САВЕКЛИЕВА – ПП „ГЕРБ” – ПРОТИВ

ЛЮБЕН ПЕТРОВ ТАТАРСКИ – ПП „ГЕРБ” – ПРОТИВ

МИТКО ЖЕЛЕВ ЗАХОВ – ПП”ГЕРБ” – ПРОТИВ

ЕМИЛ СТРАХИЛОВ КОСТАДИНОВ – „КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ” - ПРОТИВ

СПАС ЯНЕВ ПАНЧЕВ – „КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ” – ПРОТИВ

ТОДОР БОРИСОВ РАДУЛОВ – „КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ” – ПРОТИВ

АЛИОСМАН ИБРАИМ ИМАМОВ – „ДПС” – ПРОТИВ

АХМЕД АХМЕДОВ БАШЕВ – „ДПС” – ПРОТИВ

Депутати от Кюстендил :

Мая Божидарова Манолова – „КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ” – ПРОТИВ

Иван Тодоров Ибришимов – „КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ” – ПРОТИВ

Кирил Калфин НЕ е присъствал на гласуването!

Ето, драги читатели, благодарение на кого предложението на ПП ‘АТАКА” бе отхвърлено! Ето благодарение на кого България досега похарчи 30 милиона лева за издръжката на тези хора, докато за вас нямало пари!"

 

КОМЕНТАРИ

иии07:08 - 05.11.2013
Интелигентен националист? Няма такова животно.
един българин10:09 - 29.10.2013
Всички вие,които плюете човека / Илиан е един от най-интелигентните и подготвени хора в парламента/, кажете открито за какво се обявявате, за нахлуването на тази сган неконтролируемо у нас, за това държавата да ги издържа и храни, а те в замяна да рушат и мародерстват,за това утре да се разхождат свободно между нас и да изнасилват дъщерите и жените ви,да сеят спин, малария и още куп зарази,да крадат, да убиват и правят атентати в името на техния аллах,да вдигат бунтове, че са недоволни от условията, които им се предоставят,да искат още и още и т.н. и т.н. Отворете си ушите и очите, за това, което АТАКА защитава - българщината и вашия собствен живот,защото утре, може би, ще бъде безвъзвратно късно.
toso23:27 - 28.10.2013
Илиане ,казаха ,че си от ромски произход. Хмммммм....
RR21:34 - 28.10.2013
Добре тогава, да пускаме всички, та хем да си постегнем престъпността хем да се омешаме

FACEBOOK