Илиан Тодоров иска затвор за педофили и за бракове между невръстни деца

Депутатът Илиан Тодоров, снимка: "Атака"

Депутатът от "Атака" Илиан Тодоров поиска затвор за педофилията и сключването на бракове между невръстни деца.

“Сватбата между 12-13-годишни деца в Кюстендил оприличава България на държава от Африка и бедната част на Азия. Абсурдно е да ставаме свидетели на поредната 12-годишна циганска родилка или булка, източващи средства от бюджета, докато в същото време определени слоеве от обществото парадират за спазване на законността в страната. Виждаме протестиращи уж срещу системата, срещу така наречения политически елит, но не виждам ясно изразено гражданско недоволство и позиция, осъждащи дългогодишната практика за системното нарушаване на българското законодателство в насока педофилията в циганските гета. След 1989 г. циганската педофилия стана обичайна практика в страната”, заяви кюстендилският народен представител от "Атака".

Изказването му беше направено, след като ИНФОМРЕЖА първа писа за бракове между деца в гетото на Кюстендил. Преди малко повече от седмица ромският общественик Сашо Кръстев сигнализира, че деца на по 12-13 години се женят и създават поколение, когато и те самите са деца.

“Тук трябва да задам въпроса къде е прокуратурата и защо никой не протестира и пред нейните прозорци? 24 години циганска вакханалия и педофилия без последствия. Наказателният кодекс и в частност чл.151 е кристално ясен. Колко осъдени цигани за педофилия са попаднали зад решетките? Напротив, държавата ги мотивира допълнително с изплащането на детски надбавки в колосални за икономиката на България размери”, допълни още Тодоров.

По негови думи циганският демографски бум и педофилия са за сметка на всички трудещи се българи.

 

Депутатът Илиан Тодоров, снимка: "Атака"

КОМЕНТАРИ

По13:14 - 20.08.2013
Ами нали вие сте в парламента, питайте си вътршния министър, аман с тоя популизъм!
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK