От ГЕРБ нямали какво да си кажат с Отровното трио и с провалени политици

Източник: БГНЕС

Мнение на депутата от ГЕРБ Евгени Будинов

С Отровно трио, четворка и провалени политици няма какво да говорим. Това заяви депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов в сутрешния блок на БиТиВи.

По думите му се случват много неща в столицата, но въпросът е кой какво иска да постигне. Жените от "Системата ни убива" са в стил Мая Манолова - агресивни, а когато правихме техните закони бяха мили и добри, коментира Будинов, който не одобрява протестите да стигат до дома на премиера, до личното му пространство.

Ние сме склонни на диалог, искаме да чуем хората, но искаме те да имат ясни искания и да излъчат някакво лице, подчерта Будинов и допълни, че по време на протестите министър-председателят не си бил вкъщи.

За разлика от президента Румен Радев, премиерът Бойко Борисов работи за българските граждани, докато държаният глава се разхожда, прави забележки, поставя изисквания и плюе хората. Според Будинов много лесно се манипулира мнението на хора през социалните мрежи, като се плаща и за самите протести.

Оставките са, за да покажем, че ние сме различни и махаме хората, за които има някакво съмнения, отбеляза Будинов в отговор на въпрос защо бяха освободени четирима министри от властта.

На него не му харесва, че медиите не отразяват мнението на обикновените и тихите хора, които били доволни от управлението. Много повече са хората, които не подкрепят протеста, каза още Будинов. /news.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK