И ВМРО обяви водачите си, Джамбазки застава начело в Благоевград и Бургас

Ангел Джамбазки, снимка: Infomreja.bg, архив

Партията тръгва към изборите с лозунга „България над всичко!“

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов традиционно е водач на листата с кандидати за народни представители от ПП „ВМРО – Българско национално движение“ в Плевен. Той ще стои начело и на листата във Варна.

Зам.-председателят и настоящ съпредседател на парламентарната група Искрен Веселинов ще се бори също в два района – Русе и 25-и МИР София.

Председателят на Националния предизборен щаб и организационен секретар Юлиан Ангелов ще се бори в София област и 23-и  МИР в столицата.

Ангел Джамбазки също влиза в битката като основно лице на ВМРО в Благоевград и Бургас. А пък членът на ръководството на ВМРО и настоящ депутат Александър Сиди поема Пловдив-град и Стара Загора.

В третия район в София - 24-и МИР, водач става Карлос Контрера, който сега е председател на групата общински съветници в Столичния общински съвет.

Другите войводи, които и до момента са народни представители от ВМРО, също влизат в битката като водачи.

Доц. Милен Михов традиционно е водач за Велико Търново, Красимир Богданов – Враца; Мария Цветкова – Ямбол; Деан Станчев – Шумен; Йордан Йорданов – Добрич; Борис Вангелов – Габрово. Александър Сабанов, който и до сега беше народен представител от гражданската квота на ВМРО, ще се води листите в Силистра и Хасково.

"България за нас винаги е била над всичко. Ето защо основните приоритети, които ще останат водещи за войводите и през следващия парламент, са повишаването на доходите на хората, отстояването на традиционните семейни ценности, защитата на националните интереси, особен фокус и внимание към националната и лична сигурност на българските граждани", заявиха от ВМРО.

Ето и останалите водачи на листите на ВМРО:

·        Видин и Монтана - Димитър Чукарски

·        Кърджали - Делчо Янков

·        Кюстендил - Георги Петров

·        Ловеч - Бойко Пъдарски

·        Пазарджик - Стефан Балабанов

·        Перник - Султанка Петрова

·        Пловдив-област - Владимир Кисьов

·        Разград - Евгени Драганов

·        Сливен - Христо Димитров

·        Смолян - Александър Пецов

В осем листи за парламентарните избори на 4 април, издигнати от ВМРО, водачите са представители на гражданската квота.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK