И тази година ОДК – Кюстендил ще предложи на децата интересни и полезни занимания през лятото

Снимка: ОДК-Кюстендил

Записването за участие в заниманията започва от 1-ви юни на място в Обединен детски комплекс /ОДК/ – Кюстендил. Заявлението се подава от възрастен роднина на децата, като в програмата “Детско лято 2017” всички дейности са безплатни!

До 30 юни по програма са предвидени Детската игротека “Палавници”, спортни занимания по футбол, тенис на маса, таекуондо и шахмат,  лятна арт школа. За Еньовден - 24 юни е предвидена екскурзия в Осоговската планина.

ОДК ще вземе участие и в Празника на черешата на 25 юни, както всяка година. Турнирът по футбол “Лято 2017” за Купата на ОДК - Кюстендил е насрочен за 30 юни. Той е за квартални отбори от 4-7 клас и от 8-9 клас.На 1-ви юли е турнирът по шахмат, а на 17 юли традиционния  Колопоход до село Шишковци.

Поход на приключенията ще има на 19 юли до местността “Секвоите” в Осоговската планина. Традиционният курс по плуване е от 3 до 14 юли. По традиция на финала му е предвидена “Плажна фиеста” с избор на “Мис и Мистър плаж”, много забавления и занимателни игри. За 21 юли е предвидена екскурзия “По стъпките на Св. Иван Рилски”, с посещение до Рилския манастир, гроба и пещерата - обител на Св. Иван Рилски.

Лятната театрална школа, с Ани Кръстева ще се проведе от 17 юли до 11 август. От 1 до 31 август ще се осъществи и рок - училището за китаристи. Заниманията обхващат деца в ученичекса възраст без ограничение.

Всяка година в заниманията на ОДК се включват деца както от Кюстендил, така и от страната, а дори и от чужбина.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK