Къща, две плевни и гараж са изгорели при пожара в Черна Места. Горя къща и в Бунцево

Снимка: Infomreja.bg

Къща, две плевни, гараж, дърва за огрев, домашно имущество и селскостопански инвентар. Това са щетите от големия пожар, който избухна в якорудското село Черна Места и остави на прага на зимата младо семейство без покрив.

Както ИНФОМРЕЖА писа, огънят е лумнал в 2 часа през нощта в събота. Сигнала подали съседи.

На място са изпратени три екипа на УПБЗН-Якоруда, които са потушили пламъците.

При инцидента е пострадал собственикът на опожарената къща - 28-годишният Мустафа М., който се е опитвал сам да гаси, в резултат на което се обгазил. Той е транспортиран в МБАЛ-Благоевград.

Причините за пожара и размерът на пораженията са в процес на установяване.

В петък към 18 часа е пламнала и къща в село Бунцево, община Якоруда. Пожарът е погасен от два екипа на УПБЗН-Якоруда. Унищожени са домашно имущество и селскостопански инвентар, а причината е неправилно използване на отоплителни уреди.

Още един пожар е станал в петък. В 15:20 часа е получен сигнал за пламнали сухи треви и храсти в землището на санданското село Джигурово. При инцидента са изгорели около два декара лозе. Причината е небрежност при боравене с открит огън.

Запушен комин за малко не подпали апартамент в ж.к. "Еленово" в Благоевград. Огненият инцидент е станал в 14:23 часа в неделя. Нанесените щети са опушени стени и пвц тръби за водопровод. 

В ранния следобед вчера е възникнал пожар в мазе в Сандански. Изгоряла е ел. инсталация, опушени са стени и дограма.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK