И секретарят на СДС напусна партията

Елена Димитрова, снимка: infomreja.bg, архив

Ден след напускането на лидера на СДС в Пиринско и съучредител на синята партия Атанас Георгиев примера му последва и организационният секретар Елена Димитрова.

Димитрова е подала днес заявление до партийната централа, с което уведомява ръководството за решението си.

Пръв даде тон синият активист Васил Чолаков, който в момента е помощник-директор на Трето ОУ "Димитър Талев" в Благоевград.

След хвърлените оставки СДС в Благоевград остава без ръководство. Членската маса на сините вече наброява по-малко от 60 души.

Напрежението и разпадът в синята партия тръгнаха от централата, след като лидерът Емил Кабаиванов изключи от сините редици дългогодишни седесари. Това повлече като лавина серия от оставки по места.

 

КОМЕНТАРИ

за Танас и компания20:48 - 12.12.2012
Да си ходи и този и без това ни писна да гледаме едни и същи лица 20 години . Всеки кой как влезна във властта получи нещо. И къде ще ходи при Костов , който продаде над 70 % от предприятията на бившите комунисти а други подари на безценица на приятелски РМД -та. Костов е в основата на разцеплението на СДС . Кой го гонеше и защо го разцепи . Не е тайна ,че той е внедрен в СДС от Луканов , а преди това пише за в-к " Дума " . Господина тръгва и към Хубавото Наде , която тренираше "бойни изкуства " резиденцията в Сандански с един Трактор модел А.П. Хубаво ги е подбрал тоя Кабаиванов . Не го знам но такава чистка трабваше да стартира ,даже закъсня . Хора като Костов и Надето тотално убиха вярата на хората ,които истински вярваха в СДС . Заради тях хора напуснаха партията и отидиха при бай Симо - лъжеца и при ГЕРБ . Тези предадоха партията . Влезнаха в комбинация с босовете на ВИС -2 , на Трактори и други мутри . Вижте по времето на Костов кой и какво приватизира в Благоевград и областта . Мъжа на Надето пък си купи сервиза на ЦК на БКП . За това всички обидени мишлета да си хварят книжките и където им видят очите . Може СДС да бъде тотално закрито но тази партия трябва да се освободи от клоуни и послушни мишоци . Това е - Кабаиванов кара влака в момента и който не му изнася да скача от товарните вагони . Аз веднага искам да попитам защо в Общинския съвет нямам съветници от СДС и то втори мандат .Там са Мишковици , петли и мамита и кой ли не от измислени партии . Къде са последните години тези хора . Защо беше изпуснат Татарски да премине в ГЕРБ . Защо Вельо Илиев в Петрич бие който му се изправи на пътя . Някои хора трабва да отговорят не тези въпроси . В тази група , на хората които трябва да отговорят попада и господина ,който напуска СДС .За финал може да го попитаме ,какво лично той е допринесъл за развитето на града и регионна ни .
rrrrr18:41 - 12.12.2012
Как не го е срам Наско Атанасов навремето напусна веднъж после се върна и му простихме сега пък се продаде на Костов . Спас Димитров да си събере разпилените пилци от областта като сираци обикаляме покрай десните партии но навсякъде ни е чуждо. Лидерите да хващат гората трябват ни лидери като Спас Димитров, Филип Димитров ....... Още щом видяхме в Хаджидимово Наско Атанасов с Ели Масева ни стана ясно че и той предаде синята идея на Костов.
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK