И сатовчанското село Вълкосел се прочу с дрога

снимка: infomreja.bg, архив

Дрога откриха в сатовчанското село Вълкосел при специализирана гранично-полицейска операция, проведена преди дни, научи ИНФОМРЕЖА.

При извършена проверка в частен имот във Вълкосел, известен като свърталище на съмнителна група младежи, е намерена суха тревиста маса с общо тегло 40 грама, която при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана. 

Макар и малкото количество установена дрога, местните са разтревожени от факта, че в селото са намерени наркотици - нещо, което не помнят от години.

По случая е образувано досъдебно производство по член 354 от Наказателния кодекс срещу неизвестен извършител.

Имотът, където е открита марихуаната, остава под наблюдение на граничните и полицейските власти.

 

КОМЕНТАРИ

лъжа16:25 - 10.06.2013
снимката не е от село вълкосел, ако статиите са ви лъжа, поне снимките да са ви верни
12418:53 - 11.02.2013
za koko6ka nqma pro6ka
МЕХАНИКЪТ20:16 - 15.11.2012
Няма да взема отношение за количеството и така нататък,но как се образува досъдебно по чл.354 срещу неизвестен извършител,след като е намерено в частен имот??? щом е частен, значи си има собственик,всичко е пародия и май някой се е правил на ченге без да му се отдава,граничните трябва да се стегнат да пресекат истинската и по-мащабна контрабанда ,а не да се правят на барети пред "простолюдието" !!! Но май там ще се замислят много,защото ако говорим за голямо количество,значи говорим за милиони лева,а където се разхвърлят милиони се разхвърлят и панталони,май не им стиска да се месят нали....?!!!
Glupost15:31 - 11.11.2012
Пълни глупости се пишат ! Нито е имало акция, нито пък във Вълкосел се разпространяват наркотични вещества или треви! Тютюн може, но марихуана и тем подобни глупости са преувеличена работа, но така става - от уста на уста и можеха да стигнат до 1 тон укрита дрога ;д

FACEBOOK