И РЗС се регистрира за изборите, водач в Пиринско е Яне Янев

Яне Янев, снимка: infomreja.bg, архив

Партия „Ред, законност и справедливост” регистрира листата си в Първи многомандатен избирателен район - Благоевград. По традиция председателят на партията Яне Янев, който е от Сандански, е водач на листата в своя роден край. Той очаква РЗС да подобри резултата си от предишните парламентарни избори.

Подбрани са високо ерудирани, авторитетни и почтени хора. Значима част от тях са под 30-годишна възраст, юристи, икономисти и финансисти. В листата има и знакови лица като Росица Пандова-Йовкова, родена в Разлог,  която е позната на всички като дългогодишен телевизионер, режисьор и продуцент на редица предавания, филми и музикални клипове, автор на книгата „Гласове от чанове”.

Иван  Славчев Подолински е на 27 г. Завършил е Публична администрация и Право. Експерт в комисията за борба в корупцията и конфликт на интереси и в Комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта в 41-то НС. Председател на Върховния контролно-ревизионен съвет на партията. Основател на РЗС.

Димитър Йорданов Захариев е на 42 години от град Разлог. Завършил е архитектура във ВИАС. Работи като главен архитект в община Симитли. Председател на общинското ръководство на РЗС за град Разлог. Общински съветник от РЗС в град Разлог.

Павел Борисов Ерменков e на 52 години от Благоевград. Завършил е Шуменски университет специалност Математика, магистър по Икономика в Югозападен университет „Неофит Рилски”. Работи в банковата сфера, като кредитен инспектор.  Семеен с две деца.

Пламен Петров Вълчев е на 24 години. Завършил е магистратура по Международни Отношения  в Югозападен Университет „Неофит Рилски”.  Председател на общинското ръководство на РЗС в Благоевград.

Милена Божикова е от Благоевград. Завършила е Югозападен университет “Неофит Рилски”, специалност „Туризъм” и специалност „Финанси”. Работи като банков служител - Специалист обслужване на заможни клиенти и Наставник за Регион Благоевград.

Росица Василева Пандова – Йовкова е родена в град Разлог. Председател е на сдружение „Култура без граници”. Автор, режисьор и продуцент на редица предавания в националния и регионален ефир.

Величка Николова Ръжданова е магистър фармацевт. Преди това е завършила специалност Акушерство.  Работила е 4 г. в болница Шейново. Собственик на аптека, в която работи като фармацевт.  Представител на гражданската квота от община Петрич.

Васко Бориславов Поповски е на 50 години. Юрист и педагог. Практикуващ адвокат. Семеен с две деца.

Йордан Борисов Петров е роден на 12.12.1971 г. в Симитли. Има висше образование, специалност "Публична администрация". Ръководи собствен бизнес в областта на търговията. Заместник-председател на общинския съвет в община Симитли. Член на РЗС от 2007 г. Семеен, с едно дете.

Красимир Георгиев Митрев е на 45 г. от с.Микрево, община Струмяни. Общински съветник. Ръководи частен бизнес в областта на строителството. Член на РЗС от учредяването на партията. Семеен, с две деца.

Борис Иванов Барусов е на 41 г. Юрист. Завършил е и Икономическия университет във Варна. Работи в частна фирма в сферата на информационните технологии.

Мехмед Юсуфов Мусов е на 42 г. от Сатовча. Завършил е висшето си образование в Югозападния университет в Благоевград, специалност Аграрен мениджмънт. Работил е дълги години в чужбина в сферата на строителството. Семеен, с едно дете.

Костадин Иванов Станоев е на 30 г. Студент по икономика. Мениджър във финансов холдинг. Председател е на Младежката организация на РЗС – Сандански. Женен с едно дете.

Елена Сотирова Илиева е от Благоевград. Завършила е начална педагогика в Югозападен университет “Неофит Рилски”. Работи като учител. Има приз „Учител на годината” за 2011 в Благоевград. Семейна  с едно дете.

Георги Ангелов Георгиев е магистър по българска филология Югозападен университет “Неофит Рилски”. Работи от дълги години като учител в с.Катунци.

Иван Борисов Шиндов е на 46 г. Има завършено висше инженерно образование в Технически университет в град Габрово. Семеен, с две деца. Лидер на общинската организация на РЗС в Хаджидимово.

Веселина Трифонова Трифонова е на 23 години от Бургас. В момента следва педагогика Югозападен университет „Неофит Рилски”.

Спас Детелинов Павлов е на 24 години. В момента следва „Педагогика на обучението и физическо възпитание” в Югозападен университет „Неофит Рилски”. Председател на Младежката организация на РЗС в Благоевград.

Кирил Георгиев Кочаров е на 39 години.  Завършил е Пловдивски аграрен университет, специалност Стопанско управление.  Работи в банковата сфера от 16 години. Семеен с едно дете. Организационен  секретар на РЗС Благоевград.

Мартин Илиев Реджев е от Благоевград. Завършил е техника и технологии в Югозападен университет „Неофит Рилски”. Занимава се с частен бизнес във Великобритания . Заместник-председател ма Младежката организация на РЗС в Благоевград.

Николай Пламенов Митков е на 26 години от с. Покровник. Завършил е Публична администрация в Югозападен Университет „Неофит Рилски”.  Работи в сферата на финансово счетоводните услуги. Член на Младежката организация на РЗС-Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Първи април21:34 - 07.04.2013
Весо Камбуров и Тошо Гюров защо не са в листата на РЗС? Залагаха на Янето,на Кунева чрез адв.Кардашева и на ГОРД чрез Павльо Петелов.В същото време служат на БСП и ДПС,а се правят на ГЕРБЕРИ.Хубаво е,че всички ги разбраха какви са.
не социалист12:19 - 07.04.2013
Гласуваш за Станишев.Получаваш бонус Доган. Проверено е. В сайта днес.бг публикувах това .След 3 минути го изтриха.Не мога повече да кача нищо от моя компютър там .Проверяват ми ip-то и директно го отрязва. Молба! Нека друг публикува горното за проба...
ал кайда19:39 - 06.04.2013
а къде е весо?от ореше.определено балансирана листа.и водача е балансиран и психически стабилен!а 4 процента са толкова много гласоподаватели
Ал Джазира17:32 - 06.04.2013
Страхотна листа,страхотни личности,гарантирано под чертата с "0" мандата! Яне,нема ги твоите велики резесари от Рибново,Сатовча,Якоруда и др.,що тъй бе Янице,они са фактори №1!!!!!!!!!!

FACEBOOK