И нека бъде джаз! Банско ви зове!

Снимка: Община Банско

Отново ще видим и чуем гост-изпълнители от световния елит на джаза

Само четири дни ни делят от началото на музикалното събитие на годината, очаквано с огромна радост и нетърпение, не само от любителите на джаза, а от всички граждани, гости и приятели на Банско.

Отново, в продължение на 7 дни, на сцената на централния площад ще свирят и пеят най-добрите български джаз-музиканти. Отново ще видим и чуем гост-изпълнители от световния елит на джаза. Отново слушателите ще бъдат добре дошли в концертната зала на открито.

На 8 август /събота/ в центъра на Банско ще бъде открит XXIII Международен джаз фестивал Банско.

В цел обсъждане на всички противоепидемични мерки, които трябва да бъдат предприети, през последните два дни бяха проведени срещи с организатора на фестивала – д-р Емил Илиев, с Председателския съвет към Общински съвет Банско и с Консултативния съвет по въпросите на туризма в разширен състав. Състоя се и заседание на Общинския кризисен щаб. Отчете се готовността на представителите на бизнеса и общината да посрещнат гостите на града при стриктно спазване на предписанията на Министъра на здравеопазването, Регионалната здравна инспекция и Общинския кризисен щаб. Създадена е организация за дезинфекциране на площадното пространство, както и осигуряване на дистанция между зрителите. Заради санитарните изисквания, зоната със седящите места ще бъде за 400 човека. Ограничен брой от местата пред сцената ще бъдат срещу билети, а останалите са със свободен достъп.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK