Трима мъже са в болница, жертви на побои

Снимка: Infomreja.bg

Те са от село Баня, Петрич и Благоевград

На 8-и януари около 01:30 часа на тел.112 е получено съобщение за физическа саморазправа между две лица в района на ул. „Пейо Яворов“ в  Якоруда.

От пристигналите на място полицейски служители е установено, че в резултат на инцидента 47-годишен мъж от село Баня, община Разлог, е с фрактура на черепа и опасност за живота. Пострадалият е транспортиран за лечение в София.

Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 47-годишен от Якоруда.

За случая е уведомена Районна прокуратура - Разлог. 

В РУ-Петрич, е получен сигнал за постъпило в спешния център в града лице с контузно-порезна рана в областта на главата. Сигналът е подаден около 02:30 часа на 9-и януари.

Пристигналите на място полицейски служители установили, че пострадалият е 32-годишен петричанин.

След извършени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан 39-годишен от Петрич, който е нанесъл на потърпевшия удар с остър предмет в областта на главата.

Около 19:10 часа вчера на тел 112 е съобщено за лице в безпомощно състояние в района на ул. „Александър Стамболийски“ в Благоевград.

Незабавно на място е пристигнал полицейски патрул, който е установил, че пострадалият е 33-годишен благоевградчанин. Същият е с фрактура на слепоочна кост в резултат на нанесен му побой. Няма опасност за живота му.

За случая е уведомена Районна прокуратура - Благоевград.

И по трите случая са образувани  досъдебни производства. Работата продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK