И кметът на Петрич влиза ръководството на НСОРБ

Снимка: НСОРБ

Част от Управителния съвет е и кметът на Белица - Радослав Ревански

Кметът на община Петрич, Димитър Бръчков, беше сред номинираните преди месец за член на УС на Националното сдружение на общините.

В рамките на проведеното вчера и днес 33-то Общо събрание на Сдружението градоначалникът Димитър Бръчков получи подкрепата за влизане в Управителния съвет.

В УС на НСОРБ влиза и друг кмет от Пиринско - управникът на община Белица - Радослав Ревански.

Новоизбраните Управителен и Контролен съвет проведоха и първо съвместно заседание, на което бяха избрани заместник-председателите на УС – Донка Михайлова-кмет на община Троян, Иво Димов-кмет на община Димитровград и Хасан Азис – кмет на община Кърджали.

Кметът на община Велико Търново - Даниел Панов, беше преизбран за председател на УС на НСОРБ. Делегатите на Общото събрание изслушаха отчетите за дейността на Управителния и Контролния съвет на организацията и приеха програмата за 2020 г.

НСОРБ продължава да бъде водещата институция, която най-активно подкрепя развитието на общинския капацитет във всичките му форми, както с обучения за експертите от различни ресори, така и с консултантски услуги в сферите на обществените поръчки, държавните помощи и прилагането на финансови инструменти.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK